Η εταιρεία Μακιν ξηροί καρποί παράγει, επεξεργάζεται και εμπορεύεται ξηρούς καρπούς όπως αμύγδαλα και την παραγώμενη αμυγδαλόψιχα. Διαθέτουμε όλες τις παραγώμενες ελληνικές ποικιλίες αμυγδάλων όπως είναι η φερανιά, το τέξας, η φεραντουέλα κ.α από την περιοχή της Θεσσαλίας (Αλμυρού, Βόλου, Λάρισας), που χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ποιότητα και γεύση τους. Η ψίχα του αμυγδάλου διαχωρίζεται ανάλογα με το μέγεθος σε αμυγδαλόψιχα φυρανιά μεγάλου μεγέθους ή σειράς αμύγδαλα. Παράλληλα, έχουμε και αμυγδαλόψιχα εισαγωγής. Εν συνεχεία τα αμύγδαλα διοχετεύονται στην ελληνική αγορά χύμα και σε χονδρική τιμή.
Εμπορική Ονομασία: Φυσική αμυγδαλόψιχα
Είδος: Φυσική
Τάξη: SSR, Sup
Μεγέθη: +12mm, +13mm, +14mm
Ποικιλία: Φερενιά, Τέξας, Τουόνο, Αβιγιόρ, Σολέτα, Μαρινάδα, Carmel, Butte, Padre
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα - Θεσσαλίας (Αλμυρού, Λάρισας, Βόλου), Εισαγωγής (Καλιφόρνια - Η.Π.Α, Ισπανίας)
Γεύση: Γλυκιά
Χρώμα: Ξανθό - Ανοιχτό καφέ
Επεξεργασία: Ωμή
Απεντόμωση: Ανάλογα με τις απαιτήσεις
Συσκευασία: Σακιά
Καθαρό βάρος: 25 kg
Πληροφορίες φόρτωσης: Ευρωπαλέτα (750 kgs), 20'' κονταϊνερ (14.000 kgs), 40'' κονταϊνερ (21.000 kgs)
Λοιπά στοιχεία: Κατανάλωση άμεση ως ωμός ή ψημένος ξηρός καρπός όπως και για χρήση στην ζαχαροπλαστική