Επεξεργασία και εμπορία ψημένης / αλατισμένης λευκής αμυγδαλόψιχας.
Εμπορική Ονομασία: Ψημένη / αλατισμένη λευκή αμυγδαλόψιχα
Είδος: Ψημένη λευκή αμυγδαλόψιχα
Τάξη: SSR, Sup
Μεγέθη: +13 mm, 12-13 mm
Ποικιλία: Φερανιά, Carmel, Padre
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα, Καλιφόρνια (Η.Π.Α)
Γεύση: Τυπική
Χρώμα: Τυπικό του προϊόντος
Επεξεργασία: Ψήσιμο σε αλάτι
Αλάτι: Φυσικό θαλασσινό αλάτι
Συστατικά: Ψημένη λευκή αμυγδαλόψιχα, θαλασσινό αλάτι, κιτρικό οξύ (εφόσον ζητηθεί)
Απεντόμωση: Ανάλογα με τις απαιτήσεις
Συσκευασία: Vacuum με χαρτοκιβώτιο
Καθαρό βάρος: 10 kg
Πληροφορίες φόρτωσης: Ευρωπαλέτα (720 kgs), 20'' κονταϊνερ (12.000 kgs), 40'' κονταϊνερ (20.000 kgs)
Λοιπά στοιχεία: Κατανάλωση άμεση ως ψημένος ξηρός καρπός