Επεξεργασία και εμπορία ψημένης / αλατισμένης λευκής αμυγδαλόψιχας.
 
 Εμπορική Ονομασία: Ψημένη / αλατισμένη λευκή αμυγδαλόψιχα
 Είδος: Ψημένη λευκή αμυγδαλόψιχα
 Τάξη: SSR, Sup
 Μεγέθη: +13 mm, 12-13 mm
 Ποικιλία: Φερανιά, Carmel, Padre
 Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα, Καλιφόρνια (Η.Π.Α)
 Γεύση: Τυπική
 Χρώμα: Τυπικό του προϊόντος
 Επεξεργασία: Ψήσιμο σε αλάτι
 Αλάτι: Φυσικό θαλασσινό αλάτι 
 Συστατικά: Ψημένη λευκή αμυγδαλόψιχα, θαλασσινό αλάτι, κιτρικό οξύ (εφόσον ζητηθεί) 
 Απεντόμωση: Ανάλογα με τις απαιτήσεις 
 Συσκευασία: Vacuum με χαρτοκιβώτιο
 Καθαρό βάρος: 10 kg
 Πληροφορίες φόρτωσης: Ευρωπαλέτα (720 kgs), 20'' κονταϊνερ (12.000 kgs), 40'' κονταϊνερ (20.000 kgs)
Λοιπά στοιχεία: Κατανάλωση άμεση ως ψημένος ξηρός καρπός